About Ole C. H. Thomassen

Thomassen Travel Press Service provides travel reportages and photography.

The main fields are food travel and food photography.

Enjoying local food with locally produced beverages, makes half the journey.

Wine, ale and beer, whisky and whiskey, cognac and not at least the Norwegian aquavit are among the topics for the travel experience.   

Norway is the “homefield”, but 40 years of travel experience from more than 50 countries open for a travel reportages without borders.

Greece and the Greek islands are among the favorites, both private and professionally.

The Italien food and wine culture has always been a top choice. 

 

 

Thomassen Travel Press Service  tilbyr reisereportasjer og bilder.

Spesialfeltet er matreiser og matfotografering.

Det å nyte lokal mat og lokalt produserte drikke, det er halve reisen. 

Vin, ale og øl, whisky and whiskey, cognac og ikke minst alle de norske akevitter, er en noen av de emnene vi har erfaring med.

Norge er "hjemmebanen", men over 40 år med reiseerfaring fra over 50 land åpner for reisereportasjer uten grenser.

Hellas og de greske øyer er blant favorittene både privat og profesjonelt.  

Italia med sitt fantastiske kjøkken og herlige viner har alltid vært førstevalget.

 

APPETIZER: Local food  served the way they do it  at the old family hotel in Tuddal in Telemark. Foto: Ole C. H. Thomassen